Our business, your pleasure!

Sophisticated. Sexy. Stoer. En oh zo smakelijk. Gooi dit alles in de mix en je krijgt café in the city. Een on-nederlands restaurantconcept gelegen in het centrum van Rotterdam. En dé locatie voor jouw volgende evenement! 

Want, we weten allemaal hoe lastig het is een locatie te vinden die écht iets ‘speciaals’ heeft. Eén met een unieke ambiance, die zorgt voor een geweldige eerste indruk. Waar jij en je gasten kunnen genieten van heerlijk eten en uitzonder- lijke service. Zoek niet verder, café in the city heeft dat allemaal. Dat en nog veel meer!

 

LET’S PARTY!
Het jaarlijkse personeelsfeest, nieuw-jaarsborrel of een andere mijlpaal die gevierd mag worden, er is altijd wel een reden voor een feestje. En Café in the City is er om dit feestje onvergetelijk te maken.

Bij een totale afhuur van het restaurant onder- steunen wij je graag van a tot z. Bij bijvoorbeeld de organisatie en inhuur van entertainment, maar ook de
Aankleding van het restaurant, audiovisuele middelen en alle andere zaken die op jouw wensenlijst staan.

 

CATERING
En wil je écht eens uitpakken? Wij bieden verschillende cateringmogelijkheden aan. Een compleet verzorgde middag en/of avond zoals jij dat van café in the city gewend bent, maar dan op locatie. En met één van onze good looking chef’s achter het fornuis. Dan heb je het toch goed voor elkaar? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

THE BIG BIRTHDAY BASH
Time to pop some bottles! Want, er is één ding dat we beter kunnen dan wie dan ook: een verjaardag vieren! Met ballonnen, bubbels en natuurlijk onze legendarische sushi. Kortom, een birthday bash om nooit meer te vergeten.

 

IT’S A... BABYSHOWER!
Een babyshower organiseren? Laat ons helpen!
We hebben alles wat jij nodig hebt om er een heel speciale en onvergetelijke dag van te maken voor de mommy-to-be. Van aankleding tot lekkers en alles daar tussenin.

 

MEER INFORMATIE
Ongeacht de gelegenheid of aanleiding, ons ervaren salesteam staat klaar jou te helpen een onvergetelijk en succesvol evenement neer te zetten. Vul voor meer informatie het formulier in op onze website of stuur ons een e-mail. Geen tijd te verliezen?
Wij zijn ook telefonisch te bereiken.